Home > Activiteiten > Lunchpauzeconcert: ART Ensemble

Lunchpauzeconcert: ART Ensemble

16 december 2021
12.30 uur
PRIJS: 12 EURO
 
Lunchpauzeconcert: ART Ensemble

Iedere derde donderdag van de maand kun je genieten van een lunchconcert met een broodje en koffie. Deze maand verzorgt de groep  ART Ensemble het concert. 

Op donderdag 16 december om 12.30 uur treedt het ART Ensemble op in het Huis van Eemnes. Dit verrassende ensemble, bestaande uit 2 fluitisten en een pianiste, brengt aansprekende muziek van onder meer Fauré, Berlioz en Doppler. Kwalitatief hoogstaande werken worden toegankelijk gebracht door dit bevlogen trio.

“Het is een voorrecht om mensen zo blij te kunnen maken met dat wat je zelf het liefste doet,” zegt fluitiste Margreet Niks. “Dit programma spelen wij door het hele land en telkens ontdekken wij weer nieuwe dingen over de muziek.” Pianiste Laura Hölzenspies voegt toe: “Feiten en weetjes over de muziek maken dat wij steeds met een frisse blik naar de muziek kijken en uitgedaagd worden om de muziek te spelen alsof het de eerste keer is. De blije en ontroerde gezichten in ons publiek, dat is waar wij het voor doen!”

Karin Jochems, Margreet Niks en Laura Hölzenspies kennen elkaar van hun studietijd aan het Utrechts conservatorium. Na vele omzwervingen spelen zij nu alweer enkele seizoenen samen in het ART Ensemble. ART staat voor Air-Rhythm-Touch. Fluitiste Karin Jochems vertelt: “Adem, ritme en toucher, maar zeker ook klankkleur en heel inspirerend samenspel kenmerken onze samenwerking. Voor ons is elk concert een feestje!”

Praktisch
- Van 12.30 tot 13.15 uur. De zaal is open vanaf 12.00 uur.
- De toegang is 12 euro, inclusief een broodje en koffie
- Reserveren via deze link

Bij binnenkomst zullen we je vragen het coronatoegangsbewijs te laten zien. Vervolgens hoeven we geen 1,5 meter afstand meer te houden. Lees hier meer over het coronatoegangsbewijs.

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes