Home > Activiteiten > Linguability: nu ook in Eemnes!

Linguability: nu ook in Eemnes!

Cambridge English
4 oktober 2023
19.00 uur
nvt
 
Linguability: nu ook in Eemnes!

Linguability organiseert:
In de regio Rotterdam-Den Haag staat Linguability al jarenlang bekend als Eurotaal.com, een taalschool die hoogwaardige Engelse en Spaanse lessen aanbiedt. Echter sinds mei 2022 heeft het bedrijf een transformatie ondergaan onder leiding van Christa Lugtigheid, zelf een ervaren docent Engels. Met de herlancering als Linguability heeft het taalinstituut haar vleugels uitgeslagen, waarbij zij nu een breder scala aan talen en nieuwe locaties aanbiedt, waaronder het pittoreske Eemnes. Een opvallende toevoeging aan het cursusaanbod zijn de Cambridge English cursussen op B2 First en C1 Advanced niveau, die in het Huis van Eemnes starten op 4 oktober. Maar wat maakt deze Cambridge certificaten zo waardevol?

Cambridge English certificaten worden wereldwijd erkend en zijn voor de Engelse taal de meest gerespecteerde taalcertificaten. De certificaten worden uitgegeven door de universiteit van Cambridge en zijn gebaseerd op een wereldwijd sterk gestandaardiseerd systeem dat niveaus van taalvaardigheid beoordeelt volgens het Europees Referentie Kader (ERK). Hierdoor worden taalvaardigheden op een betrouwbare en vergelijkbare manier geëvalueerd, wat werkgevers en onderwijsinstellingen vertrouwen geeft in de vaardigheden van de certificaathouders.

Met een Cambridge certificaat op zak openen zich vele deuren. In Nederland vergroot het je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Veel werkgevers erkennen het belang van Engels als wereldwijde lingua franca en hechten veel waarde aan sollicitanten die een officieel taalcertificaat kunnen voorleggen. Daarnaast biedt het certificaat toegang tot internationale werk- en studiemogelijkheden. Steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijven eisen een bewijs van Engelse taalvaardigheid als toelatingsvoorwaarde voor buitenlandse studenten en werknemers.

Voor wie de ambitie heeft om te werken voor internationale bedrijven of om in het buitenland te studeren, is een Cambridge certificaat een onmisbare troef. Het opent deuren naar diverse culturen en vergemakkelijkt de communicatie met mensen van over de hele wereld. Bovendien getuigt het behalen van een Cambridge certificaat van doorzettingsvermogen, toewijding en een hoog niveau van taalvaardigheid, wat jouw professionele en academische profiel aanzienlijk versterkt.

Met de start van de Cambridge English cursussen op B2 First en C1 Advanced niveau biedt Linguability de ideale gelegenheid om jouw Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. De lessen worden aangeboden in het Huis van Eemnes. Door de beperkte groepsgrootte kan de  docent persoonlijke aandacht besteden aan elke cursist en individuele leerpunten effectief aanpakken. Het intensieve trainingsprogramma richt zich op alle aspecten van taalvaardigheid: spreken, luisteren, lezen en schrijven. In 24 wekelijkse lessen bereidt Linguability je optimaal voor op het Cambridge examen, waardoor jouw kans op het behalen van het certificaat aanzienlijk vergroot wordt. De materialen die worden gebruikt zijn ontwikkeld door experts van Cambridge University Press en speciaal voor dit doel gemaakt.

Wacht niet te lang! Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus is het raadzaam om je zo snel mogelijk in te schrijven. Vol is echt vol, en je wilt niet deze kans niet missen. Bij Linguability kun je rekenen op professionele begeleiding en ondersteuning gedurende het hele traject, zodat je vol vertrouwen het examen kunt afleggen en ook zo’n felbegeerd certificaat in bezit krijgt.

Aarzel niet langer en neem nu die eerste stap: schrijf je vandaag nog in voor een Cambridge English cursus op www.linguability.nl en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst vol internationale mogelijkheden. Vragen? Neem even contact op via info@linguability.nl of 06 3033 1315, we beantwoorden ze graag!

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes