Home > Activiteiten > Lenteschoonmaak Eemnes

Lenteschoonmaak Eemnes

Eemnes Schoon
18 maart 2023
10.00 uur
GRATIS
Lenteschoonmaak Eemnes

Zaterdag 18 maart Lenteschoonmaak Eemnes

Langzaam maar zeker stijgen de temperaturen en komen de eerste knoppen aan de bomen en laten krokussen zich zien. Het is jammer dat de ontluikende natuur op diverse plaatsen wordt gehinderd door zwerfvuil. Om Eemnes met het voorjaar in zicht te ontdoen van dit zwerfvuil organiseert de Werkgroep ‘Eemnes Schoon’ als vanouds de Lenteschoonmaak, dit jaar op zaterdag 18 maart a.s..

We mogen ons verheugen in een vaste kern van deelnemers, waaronder ook de groepen in de buitenranden van Eemnes: Heidehoek o.l.v. Ina Panman en “het eiland van Eemnes” o.l.v. Paul Sprey. In het kader van ‘jong geleerd, oud gedaan’ hopen we dat ook kinderen meedoen, wel onder begeleiding van een volwassene.

Wie helpt ons op zaterdag 18 maart a.s. van 10.00 (inloop 9.30) tot ca. 12.00 uur en/of van ca.13.00 tot ca. 15.00 uur? We beginnen vanuit het Huis van Eemnes, waar ook de traditionele lunch zal worden geserveerd. Je mag alleen of met z’n tweeën/drieën lopen, al naar gelang je graag wilt. Er wordt uitsluitend gelopen op veilige plaatsen, niet op rijbanen en niet bij op- en afritten van de snelwegen. De BEL-gemeentewerf stelt materiaal beschikbaar (knijpstokken en vuilniszakken), maar eigen materiaal mag ook. We gebruiken eigen veiligheidshesjes met de opdruk “Eemnes Schoon” zodat iedereen ziet waarvoor je bezig bent.

Voor een goede planning worden deelnemers verzocht zich aan te melden bij Erik Ruizendaal (coördinator), e-mail erik.r.ruizendaal@gmail.com of tel. 06-2716 7808.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes