Judas

Deo et arti
11 maart 2022
20.15 uur
PRIJS: 15 EURO
 
Judas

Deo et Arti presenteert... JUDAS!

JUDAS, is een psychologische theaterthriller gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder.

Jarenlang terroriseert de beruchte crimineel Willem Holleeder zijn omgeving, vrienden en familie. Om hier een einde aan te maken, en in een poging te ontsnappen aan de voortdurende tirannie, leggen Astrid en haar zus Sonja belastende verklaringen af tegen hun broer. Aangezien Willem dreigt het er niet bij te laten zitten besluit Astrid haar verhaal op te tekenen, als testament, omdat ze nooit zeker is of ze de volgende dag wel haalt.

In de theatervoorstelling wordt dit verhaal verteld vanuit het perspectief van de belangrijke vrouwen in het leven van Holleeder: zijn zussen, zijn moeder en zijn nichtje.

 JUDAS  is het aangrijpende relaas van vier krachtige vrouwen die dagelijks leven in de schaduw van de angst voor de dood. Tussen deze dreiging en de dagelijkse beslommeringen door proberen ze hun onderlinge relaties goed te houden en zelf staande te blijven.

JUDAS, een indringende voorstelling over de zoektocht van vier moedige vrouwen naar een normaal bestaan in tijden van liefde, dood en verraad.

Regie: Johan Verheij
Toneelscript: Sophie Kassies
Spel: Chantal Boone, Inge van Mondfrans, Dean van Koningsveld & Maxime Stoop
Regieassistentie: Liesbeth Bakker
Decor: Toon Wortel

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes