Jongleren

Kinderactiviteit
5 augustus 2023
10.00 uur
€ 3.50
Jongleren

Beleef een onvergetelijke kinderworkshop jongleren, onder leiding van niemand minder dan Piet Schaapherder. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat jongleren des te gemakkelijker naarmate je jonger bent. Het is een activiteit die niet alleen je reactievermogen en snelheid verbetert, maar ook je motoriek aanscherpt.

Maar waarom zou je eigenlijk willen jongleren? Het antwoord is simpel: het verbetert je motorische vaardigheden, verhoogt je reactievermogen en houdt je spieren soepel en ontspannen. Stuk voor stuk aspecten die ervoor zorgen dat je op oudere leeftijd in een betere conditie verkeert. Tijdens deze workshop leer je de basis van het jongleren met één hand. Wanneer je deze basis gedurende een week dagelijks twee keer zeven minuten oefent, zul je al in staat zijn om drie verschillende variaties uit te voeren met één hand en twee ballen. Met twee handen kun je zelfs zeven verschillende variaties uitvoeren. Het is werkelijk verbazingwekkend hoe snel je vorderingen maakt!

Piet Schaapherder zal de kinderen tijdens de workshop diverse jongleertechnieken laten zien. Vervolgens krijgen zij de gelegenheid om deze technieken zelf uit te proberen. Wie weet krijg je de smaak te pakken en wil je thuis verder oefenen met tennisballen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Mis deze unieke kans niet en schrijf je snel in voor de workshop jongleren op zaterdag 5 augustus. Het belooft een leerzame en plezierige ervaring te worden waar je nog lang van zult genieten. Wees erbij en ontdek de fascinerende wereld van jongleren!

Praktisch
Datum: 5 augustus
Tijd: 10.00 uur
Ticket: € 3.50

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes