Home > Activiteiten > Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

Spel | show | entertainment
13 oktober 2021
20:00 uur
PRIJS: 45 EURO (per team!)
 
Jongens tegen de Meisjes

Spelshow “Jongens tegen de meisjes” in het Huis van Eemnes

Wat is jongens tegen de meisjes?

De spelshow jongens tegen de meisjes is uitermate geschikt voor een vriendengroep of team van colleaga's. Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de Jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Yolanthe Cabau. Welk geslacht is slimmer en behendiger?
Bres activiteiten heeft een eigen draai gegeven aan het spel bestaande uit vragen die gekoppeld zijn aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht en gemeten. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw of jongens en meisjes eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?

Hoe werkt jongens tegen de meisjes?

Er kunnen 6 teams meedoen met 5 tot 9 personen per team.
Je stelt een mannen of een vrouwen team samen.
 De spelshow bestaat uit 5 verschillende rondes met vragen die gekoppeld zijn aan opdrachten zoals bijvoorbeeld het letterpakkenspel of de schattingsronde. De vrouwen dienen hierbij met een mannenbril te kijken naar de mannen en de mannen met een vrouwenbril naar de vrouwen. Tijdens de show wordt er onder andere gebruik gemaakt van muziekondersteuning en buzzers om het eerlijk te kunnen laten verlopen. Ook zal het aan de aankleding in de kleuren roze en blauw niet ontbreken. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Mannen in blauwe en vrouwen in roze kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Prijs is €45,- per team inclusief een Hollandse borrelplank!

Inloop vanaf 19.45 uur, we starten om 20.00 uur.

VOL = VOL bij veel animo, plannen we een tweede datum.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes