Jeugd

In het Huis van Eemnes worden diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd. In de schoolweken onder leiding van de bibliotheek en in de vakanties onder leiding van de dames van Sociaal Cultureel Werk, in samenwerking met de bibliotheek en de buurtsportcoaches.

Voor elke vakantie ontvang je thuis een folder met welke activiteiten er allemaal te doen zijn in Huis van Eemnes tijdens je vakantie.  Tevens zullen we de activiteiten op de website benoemen.

Ook zijn er diverse kindervoorstelling en film middagen. Deze activiteiten kun je vinden onder het kopje "agenda", maar deze activiteiten kun je ook terugvinden op de website van de bibiliotheek.

Hieronder vind je meer informatie over wat er in de schoolweken door de bibliotheek georganiseerd wordt in de schoolweken:

Bieblab

Kom ontdekken, creëren en onderzoeken! Maak een 3D print, programmeer een robot of stap een andere wereld binnen met een Virtual Reality bril. Het kan allemaal!

In het Bieblab vind je o.a.:

  • 3D printer
  • Virtual Reality brillen
  • Snijplotter
  • Robots zoals Dash, Ozobot en Bee Bot
  • Makey Makey

Elke woensdag is er een inloopmiddag van 14.00 – 16.30 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Op zaterdagen zijn er regelmatig workshops, bijvoorbeeld over 3D printen.
Of meld je aan voor een CoderDojo om te leren programmeren (voor kinderen van 7 – 17 jaar).

Meld je aan

We zoeken ook vrijwilligers die willen helpen bij het Bieblab!

Meer informatie

Deelname is gratis.

Data: 
19 & 26 februari.
4, 11, 18 & 25 maart.
1, 8, 15, 22 & 29 april.
6, 13, 20 & 27 mei.
3, 10, 17 & 24 juni.

Heb jij suggesties of ideeën voor het Huis van Eemnes? Laat het ons weten!
Contact opnemen
© 2020 Huis van Eemnes