Home > Activiteiten > Het Groot Gooi+ Familiediner Eemnes

Het Groot Gooi+ Familiediner Eemnes

Avondje uit
20 maart 2024
18.00 uur
€ 5
 
Het Groot Gooi+ Familiediner Eemnes

Bibliotheek Gooi+ organiseert: 

Familielid wat vertelt: Neefje op de boerderij

Met groot genoegen nodigen wij je, ter ere van de Boekenweek, uit voor een unieke avond die in het teken staat van samenzijn, delen en ontdekken. Het Groot Gooi+ Familiediner belooft een avond te worden vol gezelligheid, lekkere gerechten en inspirerende verhalen.

Het Groot Gooi+ Familiediner is geen gewoon diner; het is een viering van onze gemeenschap en haar diversiteit. Wij geloven in de kracht van delen, niet alleen van voedsel maar ook van verhalen en ervaringen die ons verrijken en dichter bij elkaar brengen.

Wat kun je verwachten?

Samen eten: Het Huis van Eemnes verzorgt deze avond een heerlijke maaltijd voor ons die we samen opeten.

Familielid: Bereid je voor op een inspirerend verhaal van een van onze ‘familieleden’. Een bijzondere gastspreker deelt zijn of haar achtergrond, ons meenemend op een reis van persoonlijke groei, culturele inzichten en de kracht van gemeenschap.

Speciale aanbieding: Ben je lid van de bibliotheek? Als onderdeel van deze avond bieden we de unieke kans om iemand anders ook lid te maken voor slechts 1 euro (Alleen voor niet-leden voor langer dan een jaar.). Neem dus een gast mee naar het familiediner en maak ze lid. Dit is een geweldige kans om hun wereld te verbreden met toegang tot boeken, media en evenementen.

Aanmelden: Koop een kaartje via onderstaande knop 'reserveren' voor een avond vol gezelligheid en lekker eten. Kosten zijn €10,- per stuk, maar de eerste 25 kaarten gaan voor € 5,- pers stuk. Dus wees er snel bij!

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op woensdag 20 maart voor een onvergetelijke avond.

Tickets

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes