Home > Activiteiten > Muziekcafé: Golden Oldies

Muziekcafé: Golden Oldies

4 september 2022
15.00 uur
GRATIS
 
 
Muziekcafé: Golden Oldies

Iedere eerste zondag van de maand is het tijd voor het Muziekcafé. Met deze keer: de Golden Oldies. 

Mariske Hekkenberg en Trea Staal, al jarenlang vriendinnen en zangcollega’s, hebben de krachten gebundeld. Ze vormen samen het “Golden Oldies Duo”: hits van de jaren 20 tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor ouderen en jongeren.

De zangeressen komen beiden uit een muzikaal nest. In 2002 kruisten hun wegen elkaar voor het eerst, bij Partyband Skylark, waar zij jarenlang samen zongen. Van 2004 tot eind 2013 maakten ze ook samen deel uit van vocal group Femme Vocale. Met deze groep traden ze al zeer regelmatig op voor oudere luisteraars in verzorgingshuizen. Hun liefde voor het gezellige, ouderwetse repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de oudere doelgroep op te kunnen treden, is de basis voor het ontstaan van het Golden Oldies Duo. 

Naast de programma’s voor ouderen hebben Trea & Mariske ook verschillende programma’s voor wat jongere generaties.

Het Golden Oldies Duo verzorgt in het Huis van Eemnes op 4 september 2022 het programma ‘Reisje door de tijd’. Het reisje door de tijd neemt de luisteraars mee op een muzikale reis die begint eind jaren 30 en eindigt in het heden. Hits van Vera Lynn, de Andrews Sisters, The Skymasters, Doris Day, Elvis en de Beatles komen voorbij, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Wim Sonneveld, de Zangeres Zonder Naam, Lenny Kuhr, Peter Koelewijn en zelfs Caro Emerald passeren de revue.

Een programma vol herkenning, gezelligheid en met een hoog meezing-gehalte. Het programma wordt op gezellige wijze aan elkaar gepraat door Mariske en Trea, met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld.

Praktisch:
-Zondag 4 sept - 15-17 uur
-Vrije inloop

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes