Home > Activiteiten > Energieavond

Energieavond

Burgerinitiatief
23 september 2021
19.30 uur
GRATIS
 
 
Energieavond

De coöperatie EemnesEnergie en het burgerinitiatief de Vuurmeesters organiseren een Energieavond voor de inwoners van Eemnes. Het is een verrassend programma om kennis op te doen of juist te delen over energie en verduurzaming.

Centraal staat wat je zelf, of samen met buurtgenoten, kunt doen. Op het programma staan korte presentaties, workshops en er is een energiemarkt. Energiecoaches zijn aanwezig om te vertellen hoe bewoners gratis maatwerkadvies kunnen krijgen over de eigen woning. Er is informatie over financiering en subsidieregelingen. De mensen van Sight Landscaping delen graag hun ideeën over het vergroenen van de buurt samen met buurtbewoners. Op de energiemarkt zijn praktische voorbeelden en informatie te vinden over kosten en het effect van maatregelen. Bijvoorbeeld over isolatie, zonnepanelen of een thuisbatterij. En er is ruimte om met anderen te discussiëren over jouw ideeën om Eemnes klimaatneutraal te maken. Je maakt je eigen programma door zelf een keuze te maken welke onderwerpen voor jou interessant zijn. 

De avond wordt geopend door burgermeester Van Benthem en wethouder De Boer. Zij zullen iets vertellen over de plannen van de gemeente voor de energietransitie in Eemnes. 

Praktisch:
- Inloop vanaf 19:30, opening 20 uur.
- Aanmelden voor de energieavond kan via de website: www.eemnesenergie.nl

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes