Home > Activiteiten > Een kist vol Sintliedjes

Een kist vol Sintliedjes

Kindervoorstelling
2 december 2022
15.30 uur
PRIJS: 8,50 EURO
 
 
Een kist vol Sintliedjes

Mocht je kaarten hebben gekocht voor deze voorstelling dan ontvang je een mail met meer informatie. Vanmiddag wordt er een sinterklaasfilm vertoond. Deze kan je gratis komen bezoeken. En Sinterklaas komt ook langs!

Speciaal voor de sinterklaas periode heeft Apennoten een vrolijke voorstelling vol met sinterklaas liedjes gemaakt! Er zijn liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sint liedjes! Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met al het snoepgoed?

Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen! Zoals elke voorstelling van Apennoten is de Sintshow ook weer heel interactief. We gaan samen muziek maken, want naast pepernoten zijn er natuurlijk ook muzieknoten! De kinderen mogen lekker meezingen en dansen. En wat zit er toch in die kist?

In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. Deze nummers worden in een kleine bezetting gezongen door Nienke, en begeleid op piano, gitaar en ukelele. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kunnen van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden.

De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door Nienke én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

Praktisch:
- Start 15.30 uur
- Voor kinderen vanaf 3 jaar
- Duur van de voorstelling: ongeveer 45 minuten
- Inclusief limonade + snoepje

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2023 Huis van Eemnes