Home > Activiteiten > De Eemnesser Koeien Trofee

De Eemnesser Koeien Trofee

Wie krijgt 'm dit jaar?
30 september 2022
20.00 uur
GRATIS
De Eemnesser Koeien Trofee

In 2022 bestaat de Eemnesser Koeientrofee 25 jaar. Het Comité Eemnesser Koeien Trofee organiseert in samenwerking met het gemeentebestuur op vrijdag 30 september 2022 de jaarlijkse Sport- en Vrijwilligersavond.

Als dank voor hun bijdrage op maatschappelijk of sportief gebied in Eemnes worden alle sporters en vrijwilligers die zijn aangemeld voor de Sport- en Vrijwilligersavond in het zonnetje gezet. Bovendien maken zij kans op De Eemnesser Koeien Trofee! Hiervoor komen drie categorieën in aanmerking:
1. Jongeren tot 18 jaar
2. Volwassenen individueel
3. Groepen (vrijwilligers/(sport)teams, van alle leeftijden)

Kans maken?
Iedereen maakt kans op de Eemnesser Koeientrofee mits deze persoon(en) voor 2 september 2022 zijn aangemeld! Niet alleen kampioenen, ook vrijwilligers die een langdurige staat van dienst hebben binnen een vereniging of een langere periode klaarstaan voor een ander kunt u aanmelden. Aanmelden gaat heel eenvoudig via het online formulier op www.eemnesserkoeientrofee.nl

Nominatie en Bekendmaking
Uit alle aanmeldingen nomineert het Comité Eemnesser Koeien Trofee per categorie de winnaar(s). Tijdens de Sport- en Vrijwilligersavond op vrijdag 30 september 2022 wordt bekend gemaakt wie er met de trofee vandoor gaat. Bovendien ontvangt iedereen die is aangemeld op deze avond een herinnering van het gemeentebestuur.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes