Home > Activiteiten > Benefietavond

Benefietavond

Vluchtelingen Oekraine
18 juni 2022
19.30 uur
PRIJS: 20 EURO Volwassen 5 EURO Jongeren tot 18 jaar
 
Benefietavond

Het Steuncomité Eemnes-Oekraïne en Goede Buren Eemnes organiseren op zaterdagavond 18 juni a.s. om de Benefietavond Eemnes voor Vluchtelingen in de Theaterzaal van het Huis van Eemnes. De opbrengst is voor de opvang van vluchtelingen en statushouders.

De avond begint om half acht. De dorpsdichter Anne Roozeboom en Roman Myatiev, de eerste kinderdichter van Eemnes, dragen een speciaal gedicht voor.

Het Vrouwenkoor Uniek zingt het Oekraaïens Volkslied en andere liederen; Gonca Gürses zingt uit haar reportoire; de internationaal georiënteerde volksdansgroep Papoetsie laat volksdansen uit Oekraïne zien; Gerard Wortel brengt liedjes en gedichten. De Alpejagers brengen hun programma Boem Paukeslag. Toneelspelers van Deo et Arti verrassen tussen de bedrijven door de bezoekers.

Marcel Peek, bekend van Rondje Cultuur, brengt als veilingmeester een  kunstobject van MyR (Myriam Wijgman en Rob van Schalkwijk), een schilderij van Sahar en een groot formaat polderfoto van Hung Hoang onder de hamer. DJ Lars zorgt voor de Dance Finale aan het slot van de avond.

Alle deelnemende kunstenaars en artiesten hebben hun medewerking toegezegd zonder vergoeding te vragen. Het Huis van Eemnes ondersteunt het initiatief met faciliteiten en menskracht.

De entree van de Benefietavond Eemnes voor Vluchtelingen bedraagt € 20,00 voor volwassenen en € 5,00 voor jongeren tot 18 jaar.

Praktisch:
- Start 19:30 uur. 
- Tickets: volwassenen € 20,00
- Tickets: jongeren tot 18 jaar € 5,00 

Koop je tickets via onderstaande buttons

Volwassenen

Jongeren tot 18 jaar

 

 

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2022 Huis van Eemnes