Home > Activiteiten > Benefietavond

Benefietavond

Vluchtelingen Oekraine
18 juni 2022
19.30 uur
PRIJS: 20 EURO Volwassen 5 EURO Jongeren tot 18 jaar
 
Benefietavond

Het Steuncomité Eemnes-Oekraïne en Goede Buren Eemnes organiseren gezamenlijk op zaterdagavond 18 juni a.s. de Benefietavond Eemnes voor Vluchtelingen Oekraïne in de Theaterzaal van het Huis van Eemnes.

De avond begint om half acht en wat kunt u zoal verwachten op deze bijzondere avond?  Dorpsdichter Anne Roozeboom en Roman Myatiev, de eerste kinderdichter van Eemnes, dragen een speciaal voor deze avond geschreven gedicht voor. Het Vrouwenkoor Uniek zingt o.a. het Oekraïense volkslied; Gonca Gürses zingt prachtige liederen uit haar repertoire; de internationaal georiënteerde volksdansgroep Papoetsie laat volksdansen uit Oekraïne zien; Gerard Wortel brengt zijn bekende en minder bekende liedjes en gedichten. De Alpejagers dragen hun programma ‘Boem Paukeslag’ voor. En tussen de bedrijven door verrassen de toneelspelers van Deo et Arti de bezoekers op hun eigen wijze.

Presentator Marcel Peek, o.a. bekend van Rondje Cultuur, zal op deze avond ook als veilingmeester een drietal prachtige kunstwerken onder de hamer brengen, waaronder een  kunstobject van het duo MyR (Myriam Wijgman en Rob van Schalkwijk), een schilderij van Sahar Kader en een groot formaat polderfoto van Hung Hoang. Dit is uw kans om een mooi kunstwerk te bemachtigen!

DJ Lars zorgt voor een spectaculaire Dance Finale aan het slot van de avond. Alle deelnemende kunstenaars en artiesten werken geheel belangeloos mee aan deze Benefietavond. Ook Het Huis van Eemnes ondersteunt dit initiatief van harte door het om niet verlenen van zowel faciliteiten als menskracht.

De entree van de Benefietavond bedraagt € 20,00 voor volwassenen en € 5,00 voor jongeren tot 18 jaar.

Praktisch:
- Start 19:30 uur. 
- Tickets: volwassenen € 20,00
- Tickets: jongeren tot 18 jaar € 5,00 

Koop je tickets via onderstaande buttons

Volwassenen

Jongeren tot 18 jaar

 

 

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes