Home > Activiteiten > De Kwekerij Buiten spelen met...

De Kwekerij Buiten spelen met...

Paul Poulissen
3 oktober 2021
16.00 uur
PRIJS: 8,50 EURO
 
De Kwekerij Buiten spelen met...

Onder leiding van local jazz hero toetsenist Paul Poulissen zal in 'De Kwekerij Buiten Spelen met…' plaatsvinden in het Huis van Eemnes. Paul Poulissen heeft deze editie weer een aantal bijzondere muziekale vrienden uitgenodigd.

Laura Fygi
Overal waar Laura Fygi komt is ze een exotische verschijning, maar waar zij ook komt, één ding valt altijd op: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd harten stal.
Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Ze slaagde er zelfs in om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie voor een Nederlandse zangeres!
Na haar dance hits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld. Jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Ook won ze een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore zelfs de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria

Lo van Gorp
Op 13-jarige leeftijd besloot Lo de saxofoon ter hand te nemen. Hij bracht zijn tienerjaren door met spelen in tal van pop-, soul- en jazzbands in zijn geboortestad Leiden, Nederland. Na zijn studie werd hij toegelaten tot het Hilversums Conservatorium en studeerde bij Ferdinand Povel.
De lijst met namen van artiesten waarmee Lo op het podium stond is oneindig lang; van Ilse de Lange, Danny Vera en Marco Borsato tot Al Jarreau, Paul Carrack, Chaka Khan, Oleta Adams, Zucchero, Kool & the Gangm Roger Hodson en En Vogue en vele anderen.

Martijn Luttmer
Jazz harmonicaspeler Martijn Luttmer begon al op jonge leeftijd met mondharmonica spelen met als grote inspiratiebronnen Toots Thielemans en Frank Sinatra. Sinds 2010 zijn er van Martijn drie albums uitgekomen die allen door pers en publiek met veel enthousiasme werden ontvangen. Daarvan werden de laatste twee gearrangeerd door Henk Meutgeert (Jazz Orchestra of the Concertgebouw). Martijn werkte met o.a. Madeline Bell, Frits Landesbergen, Denise Jannah, Laura Fygi, Thijs van Leer en Hans Dulfer. Daarnaast was hij te gast bij het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en werkte hij met het Metropole Orkest.

Boek vooraf je ticket via deze link en mis niets van deze bijzondere muzikale zondagmiddag.

Praktisch:
- Start 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur
- Kaart is inclusief drankje
- Ticketverkoop via: https://klaariskees.stager.nl/web/tickets/111107497

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes