Home > Activiteiten > De Bremer Stadsmuzikanten

De Bremer Stadsmuzikanten

Kinderconcert
24 maart 2024
16.00 uur
€ 3.50
De Bremer Stadsmuzikanten

Muziekvereniging St. Jan presenteert:
Een interactief Kinderconcert "Sprookjes", voor kinderen (4+) en hun begeleiders op 24 maart in het Huis van Eemnes. Na het succes van Rapunzel (2023), is het nu de beurt aan het sprookje van gebroeders Grimm: De Bremer Stadsmuzikanten. 

Elk kind groeit op met sprookjes zoals Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, De Gelaarsde Kat, Doornroosje, etc. Veelal worden deze sprookjes voorgelezen door (groot)ouders, of worden ze bekeken in een Disney-versie op tv. Hoe leuk is het dan om een sprookje “live" bij te wonen?

Dat kan op zondag 24 maart a.s. in het theater van het Huis van Eemnes. Samen met vertelster Louise Römer brengt het orkest het sprookje van De Bremer Stadsmuzikanten tot leven. Een spannend verhaal over de ezel die van huis wegloopt en naar Bremen wil gaan. Onderweg ontmoet hij een kat, een hond en een haan en samen vervolgen ze hun tocht naar Bremen. Maar komen ze daar wel aan?

Kinderen kunnen actief deelnemen aan het concert. Zij gaan samen met het orkest een muziekstuk spelen. En als de (groot)ouders en de andere volwassenen goed maat kunnen houden, mogen zij ook meedoen!

Muziekvereniging St. Jan brengt “Sprookjes” op zondag 24 maart a.s. om 16:00 u in de Theaterzaal van het Huis van Eemnes. Entree voor volwassenen is € 7,50, voor kinderen tot 12 jaar € 3,50.

Reserveer tickets

(Meer Informatie via info@stjanlaren.nl)

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes