Home > Activiteiten > City game: Hunted

City game: Hunted

Spel | show | entertainment
4 juli 2024
19.45 uur
PRIJS: 49,95 EURO PER TEAM
 
 
City game: Hunted

Schrijf je met een groepje vrienden, buren, kennissen of familieleden in voor deze spannende city game. Eemnes is jullie speelveld. Met jouw team moet je zoveel mogelijk punten of geld verzamelen door te stelen, bespioneren, raadsels op te lossen of opdrachten uit te voeren. Welk team is het meest op elkaar ingespeeld? 

Wat is city games: Hunted?
Er is paniek in de gevangenis! Het is een aantal criminelen namelijk gelukt te ontsnappen. Daarom willen ze nog één laatste buit binnenhalen zodat ze daarna op een tropisch eiland kunnen genieten van hun pensioen. De criminelen weten alleen niet dat een aantal fanatieke bountyhunters niet rusten voordat ze de ontsnapte gevangenen hebben opgepakt! Wat volgt is een bizar spannende achtervolging.... Tijdens de Hunted Citygame ben je een crimineel of een premiejager. Als crimineel moet je ervoor zorgen dat je uit handen blijft van de premiejagers. Als premiejager heb je juist als doel om de criminelen te vinden. Wie toont het meeste lef en wie heeft de beste tactiek? Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid, zodat iedereen een kans krijgt als premiejager en als crimineel.

Hoe werkt city games: Hunted?
- Samen met je team en een tablet ga je de straat op en de strijd met elkaar aan.
- Alles wordt gecommuniceerd via de tablet van opdrachten tot vragen tot de route. Strategie en samenwerking zijn hierbij cruciaal om het spel te kunnen winnen.
- Het speelveld wordt uitgezet in Eemnes, waarbij gemiddeld 5 KM gelopen wordt. 
- Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten

Praktisch:
- Inloop vanaf 19.45 uur, we starten om 20.00 uur.
- Je koopt een teamticket. Je team mag maximaal uit 7 personen bestaan.
- Ticket is inclusief bittergarnituur na afloop.
- VOL = VOL
- 90 tot 120 minuten.

Team ticket

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes