Home > Activiteiten > Bram Stam: gedichten en liedjes

Bram Stam: gedichten en liedjes

Themacafé
18 januari 2024
10.00 uur
GRATIS
 
 
Bram Stam: gedichten en liedjes

Ook in zijn nieuwste boek, ‘BRAM STAM dichter bij WORTEL’, heeft Gerard zijn nieuwe liedteksten en voordrachten gepubliceerd. Tijdens dit themacafé zal Gerard zowel gedichten voordragen als liedjes zingen. Natuurlijk is het boek ook te koop.

Boek ‘BRAM STAM dichter bij WORTEL’
Zoals al in twee eerdere boeken heeft Gerard zijn nieuwe liedteksten en voordrachten gepubliceerd in een derde uitgave met de titel ‘BRAM STAM dichter bij WORTEL’.
Een aanrader om zelf te hebben en om weg te geven aan een familielid, kennis of vriend.
Het boek telt 96 pagina’s met gedichten en foto’s over Eemnes en omstreken en kost € 14,95. Het boek is tijdens het themacafé te koop inclusief handtekening van de auteur. Tijdens dit themacafé zal Gerard zowel een aantal gedichten voordragen als een aantal liedjes zingen.

Optreden
Gerard Wortel is theatermaker, dicteeschrijver, bizarre instrumentbouwer, entertainer, bard, ex-stadsdichter, taalknutselaar en zanger. Wortel gooit al zijn theaterervaring, zijn muzikale en theatrale creaties en al zijn levensliederlijke teksten in de strijd met het publiek. Met zijn eigen Nederlandstalige liedjes, zichzelf begeleidend op gitaar, weet deze troubadour als geen ander zijn publiek te bespelen. Zijn teksten verhouden zich tussen scherts en gevoeligheid, tussen lichtzinnigheid en diepte, tussen lichte spot en hartstochtelijk mededogen en tussen absurditeit en aandoenlijke ingetogenheid.

Kom je ook? Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes