Home > Activiteiten > Bordspel demonstratie - Apenparadijs

Bordspel demonstratie - Apenparadijs

Spelletjesochtend
15 oktober 2023
10.00 uur
GRATIS
 
 
Bordspel demonstratie - Apenparadijs

Ontdek het Plezier van Bordspellen op Onze Presentatie Ochtend! 
Ben je op zoek naar een gezellige en vermakelijke manier om je zondagochtend door te brengen? Zoek niet verder! Op zondag 15 oktober nodigen we je uit om de opwinding van Apenparadijs te ervaren tijdens onze speciale bordspel demonstratie, gehouden van 10:00 tot 12:00.

Wat kun je verwachten?
Het spel:
Apenparadijs is een gezellig familiespel voor tussen de 2-6 speler. Een spel duur ongeveer 30 a 45 minuten en is geschikt voor 8 jaar en ouder.
In Apenparadijs treed je in de huid van een rode franjeaap en zal je een obstakel koers afleggen door de jungle van Zuid-Afrika.
Gedurende het spel zijn er tal van mogelijkheden om elkaar te dwarsbomen en je eigen route zo goed mogelijk uit te stippelen.

Ontmoet Medespelers: Of je nu een ervaren bordspeler bent of net begint, onze ochtend is de perfecte gelegenheid om een bordspel te spelen. Het is mogelijk jezelf in te schrijven als gezin of als individuele speler. Individuele inschrijvingen zullen wij combineren.

Lichte Versnaperingen: Bij de bar van het Huis van Eemnes zullen drankjes en hapjes te halen zijn. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Mis deze kans niet om een ochtend vol plezier en verbinding te beleven. Of je nu alleen komt, met vrienden of met het hele gezin, onze Apenparadijs Bordspel demonstratie belooft een geweldige tijd voor iedereen te worden.

Datum: Zondag 15 oktober
Tijd: 10:00 - 12:00
Toegang: gratis - aanmelden via joshuatelkamp@gmail.com

We raden je aan om je plek te reserveren, omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes