Home > Activiteiten > Astrid Cattel

Astrid Cattel

ECHT, iets is mooi als het echt is
27 mei 2022
20.15 uur
PRIJS: 14 EURO
 
Astrid Cattel

Cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven. Afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano.

Cabaretière Astrid Cattel deelt haar positieve energie, verbazing en emotie en zij gaat haar gevoelige karakter in deze goudeerlijke cabaretvoorstelling niet uit de weg. Mét zelfspot. Zij neemt luisteraars mee in haar persoonlijke, dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan.

De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeen gebracht in de voorstelling ‘ECHT’. De zangeres wordt begeleid door haar pianist. Doordat Astrid haar persoonlijke warmte in de voorstelling verweven zit maakt dat het geheel tot chique charmant amusement.

Actrice en presentatrice Astrid Cattel heeft in het Gooi een eigen regionale jeugdtheaterschool gehad en zij is onder meer sinds 11 jaar de vaste Stand In van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De TV Kantine. Astrid zong in seizoen ‘18-‘20 in de hommage aan Toon Hermans die zij in de theaters bracht met de zoon van Toon. Vanaf seizoen 21/22 gaat zij solo. Sinds 2018 is Astrid als actrice in diverse TV commercials te zien en zij speelt hier in de hoofdrol. Ook was Astrid te zien bij het SBS6 TV programma Boswachter gezocht

Praktisch:
- Om 20.15 uur
- Inclusief pauzeconsumptie

Tickets kopen

SPECIALE AANBIEDING: THEATERARRANGEMENT
Maak er echt een avondje uit van en combineer de voorstelling met een lekkere borrelplank. Voor slechts 17,95 euro. Koop een combinatieticket via onderstaande button. 

Tickets voor theaterarrangement

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes