Home > Activiteiten > 10e Herderstocht Eemnes

10e Herderstocht Eemnes

17 december 2022
16:30 uur
PRIJS: 2 EURO
 
 
 
10e Herderstocht Eemnes

Zaterdag 17 december 2022 is het dan eindelijk weer zover. Na een paar jaar afwezigheid vindt de Herderstocht in Eemnes weer plaats. 

Herders, Sta op!
Is de titel van dit jaar en wordt georganiseerd door de Katholieke kerk, de Hervormde gemeente, de Evangelische gemeente en de Protestantse gemeente van Laren en Eemnes.

Wat is de Herderstocht?
Via een route van ongeveer 2 kilometer wandelen in het (schemer)donker langs een aantal mooie plekken in Eemnes. Op die plekken wordt het Kerstverhaal nagespeeld. U gaat kennismaken met onder andere een Herbergier, herders, de wijzen uit het Oosten, verschillende dieren en natuurlijk Jozef en Maria. Onderweg komt het eeuwenoude verhaal tot leven.

U loopt in groepen met een begeleider de route. Maak de tocht nog feestelijker door een een lichtje, in de vorm van een lampion of kerstlichtjes, mee te nemen.

Kaarten met tijdslot kunt u kopen vanaf 7 december bij de Primera op de Minnenhof in Eemnes. De kaarten kosten 2,00 euro per stuk. kinderen tot 4 jaar zijn gratis. 

De eerste groep zal om 16.30 vertrekken vanaf Het Huis van Eemnes.  Op de facebookpagina Herderstocht Eemnes word u regelmatig op de hoogte gehouden met allerlei informatie.

We hopen u te zien tijdens de 10de Herderstocht van Eemnes!

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes