Home > Over ons > Nieuws & blogs > We zijn klaar voor jouw bijeenkomst

We zijn klaar voor jouw bijeenkomst

1 juni 2021
We zijn klaar voor jouw bijeenkomst

Elf verschillende, lichte ruimtes. Een eigen theater en een grote sporthal. Heerlijke catering. Goed bereikbaar en maar liefst 130 gratis parkeerplekken naast de deur. Het Huis van Eemnes heeft alles in huis om je training, workshop, sportactiviteit, vergadering, bedrijfsfeest of -borrel te organiseren. Nienke Bunschoten, onze Coördinator Zakelijke bijeenkomsten, wil niets liever dan iedere organisatie kennis laten maken met ons concept: “We zijn absoluut geen standaard locatie met zalenverhuur en dat merk je meteen als je bij ons binnenkomt.”

Een uurtje een sportzaal huren, een presentatie geven in ons theater, een workshop leiden in ons atelier of een een-op-eengesprek voeren in onze flexwerkruimte. Het Huis van Eemnes verrast door de diversiteit van de ruimtes. Nienke: “We hebben als spiksplinternieuwe organisatie door covid-19 maar een paar maanden kunnen proeven aan al die levendigheid in onze locatie, maar het smaakte gelijk naar meer. De afgelopen maanden hebben we alle puntjes op de ‘i’ gezet voor de verhuur van de ruimtes.”

Alles erop en eraan
De ruimtes bij het Huis van Eemnes huur je per dagdeel, de sportzalen uitgezonderd. We maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk door arrangementen aan te bieden per vier of acht uur. In deze arrangementen zit de huur van de ruimte, moderne presentatiefaciliteiten, onbeperkt koffie en thee en een heerlijk gevulde koektrommel met vers afgebakken koekjes door onze collega’s van de dagbesteding. Daarnaast kun je kiezen voor een uitgebreide, gezonde lunch. Aansluitend nog na praten aan de bar? We maken er graag een compleet verzorgde dag van.

Lokaal eten en drinken
“Onze menukaart hebben we opnieuw samengesteld. We bieden gezond eten aan, met ingrediënten die zoveel mogelijk van lokale en ambachtelijke leveranciers afkomstig zijn,” gaat Nienke verder, “Bovendien is de menukaart zo ingevuld dat we zoveel mogelijk voedselverspilling tegengaan. Dit past helemaal in de visie van ons duurzame, CO2-neutrale pand.”

Nienke: “Bedrijven die duurzaamheid en sociale veiligheid hoog in het vaandel hebben, weten ons al goed te vinden. We zijn een mooi voorbeeld van hoe verschillende functies in één locatie samengaan. Daar vertellen we ook graag over.”

Reuring
Als je een training of vergadering bij ons organiseert kun je niet om de reuring in ons pand heen. “Je stapt uit de vergaderruimte en bevindt je tussen de boeken van de bibliotheek. Mensen zitten te werken of studeren op een van onze flexwerkplekken. Tussen de middag lunch je in onze gezellige brasserie. Door de verschillende functies van ons pand gebeurt er altijd wat. Dat inspireert. Overigens merkt je niets van deze reuring als je in de ruimtes zelf bent, hoor,” lacht Nienke.

Benieuwd naar onze locatie? Bel of mail ons voor een afspraak of een offerte.
Momenteel kun je kosteloos annuleren als je bijeenkomst niet door kan gaan vanwege covid-19.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes