Home > Over ons > Nieuws & blogs > Verlegde Laarderweg afgesloten 13 mei t/m 17 mei

Verlegde Laarderweg afgesloten 13 mei t/m 17 mei

13 mei 2024
Verlegde Laarderweg afgesloten 13 mei t/m 17 mei

Beter Bereikbaar Eemnes

Op de afslag A27 Eemnes staat vaak file en op de Zuidersingel is het meestal erg druk. Soms staat het helemaal vast en daarom zijn er maatregelen nodig. Samen met de provincies pakken we de Zuidersingel aan. Ook komen er HOV-bushaltes. HOV staat voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer. Aannemer BAM Infra Nederland voert de werkzaamheden uit. 

Afsluiting Verlegde Laarderweg: 13 mei t/m 17 mei.

De Verlegde Laarderweg is van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei afgesloten voor het verkeer vanwege asfaltwerkzaamheden. Het verkeer wordt dan via gele borden omgeleid. De extra reistijd is ongeveer 20 minuten. We adviseren u om in die week zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen. Het openbaar vervoer (Connexxion) blijft overdag rijden. Tussen 20.00 uur en 05.00 uur is de weg ook voor Connexxion dicht. De bussen rijden dan een aangepaste route.

Woensdagavond 15 mei en donderdagavond 16 mei van 20.00 – 05.00 uur (vrijdagavond als reserve-avond) geldt een afwijkende omleidingsroute en wordt u via afrit 9 (A1) omgeleid. Houd de borden in de gaten.

Meer informatie

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes