Home > Over ons > Nieuws & blogs > Vacature Secretaris in Stichtingsbestuur Huis v...

Vacature Secretaris in Stichtingsbestuur Huis van Eemnes

26 januari 2020
Vacature Secretaris in Stichtingsbestuur Huis van Eemnes

Vacature Secretaris in Stichtingsbestuur Huis van Eemnes

Het Huis van Eemnes is dé laagdrempelige ontmoetingsplek van, voor en door alle Eemnessers, waar iedereen welkom is voor het deelnemen en actief bijdragen aan georganiseerde en spontane activiteiten op gebied van educatie, informatie, sport, cultuur, recreatie, welzijn en participatie. Een uitgebreid overzicht van onze activiteiten treft u hier aan op de website.

Het team, aangestuurd door directeur Robert-Jan Vos, bestaat uit vast personeel, oproepkrachten en vrijwilligers die allen de dagelijkse operationele activiteiten met veel enthousiasme uitvoeren. De directie legt op haar beurt verantwoording af aan het stichtingsbestuur, bestaande uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en 2 algemene bestuursleden.

Door interne verschuivingen komt per 25 januari a.s. de functie voor Secretaris vrij. Bent u degene die het maatschappelijk belang voor alle Eemnessers op één zet, zich vrijwillig in wil zetten en zich herkent in onderstaand profiel?
Dan ontvangen wij graag uw motivatie! Deze kunt u sturen naar Huis van Eemnes, ter attentie van Bestuur ovv vacature Secretaris, Hasselaarlaan 1c, 3755 AV Eemnes of per email aan n.bunschoten@huisvaneemnes.nl

Profiel:
•       Is bekend met secretariële taken.
•       Beschikt over een netwerk van contacten.
•       Draagt zorg voor een verantwoord beheer van de secretariële processen van de Stichting.
•       Heeft affiniteit met het sociale domein van het Huis van Eemnes en met de taken en de lange termijn planning die behoren bij deze functie.
•       Heeft gevoel voor bestuurlijke zaken en is in staat bestuurlijke besluiten om te zetten in adequate acties.
•       Kan anderen enthousiasmeren en aansturen.
•       Heeft Goede communicatieve vaardigheden.
•       Is in staat zowel intern als extern de organisatie te vertegenwoordigen en de vastgestelde beleidsvisie uit te dragen.
•       Kan zich conformeren aan het beleid en de visie en missie van de stichting
.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes