Home > Over ons > Nieuws & blogs > Pizza bestellen? Het kan weer bij ons!

Pizza bestellen? Het kan weer bij ons!

30 maart 2021
Pizza bestellen? Het kan weer bij ons!

Een dunne, luchtige en knapperige bodem, traditionele tomatensaus en heerlijke toppings van lokale leveranciers. Vanaf aanstaande vrijdag 2 april lanceert het Huis van Eemnes een geheel nieuw concept: takeaway pizza’s gemaakt van authentiek Pinsadeeg. Een luchtigere en gezondere versie van de klassieke pizza. De Pinsa pizza’s zijn zeven dagen in de week af te halen bij het Huis van Eemnes.

De Pinsa pizzabodems worden op ambachtelijke wijze in Italië geproduceerd en vers geleverd door het Eemnesser bedrijf RightSupply, onder de naam Il Capo.

Lydia Baloe, algemeen directeur van het Huis van Eemnes: “Afgelopen november startten we al met afhaalpizza’s. Een groot succes, omdat we binnen de gemeente de enige plek zijn waar je pizza’s kunt bestellen. Dankzij Il Capo hebben we nu een heerlijke, nieuwe pizzareceptuur in handen die nog beter aansluit op wat wij willen aanbieden: heel lekker én gezond eten. Op de kaart staan vis-, vlees- en vegapizza’s en iedere maand is er een special. We kunnen niet wachten om de eerste Pinsa’s mee te geven.”  

Pinsa pizza?
Het recept van de Pinsa gaat lang terug in de Italiaanse geschiedenis en maakt bij de betere restaurants in sneltreinvaart opmars als een smaakvoller en gezonder alternatief voor de gewone pizza. Waar traditioneel pizzadeeg enkel van tarwebloem gemaakt is, bevat Pinsadeeg ook soja- en rijstebloem. Hierdoor heeft de Pinsa pizza gezondere voedingswaarden dan gewone pizza. Het bevat veel minder koolhydraten, zout en vetten en tegelijkertijd meer proteïnen. Daarnaast is het deeg lichter verteerbaar door de hogere hydratatie en extra lange rijp- en rijstijd.

Hoe te bestellen?
De pizza’s zijn vanaf vrijdag 2 april zeven dagen in de week verkrijgbaar van 16.00 tot 20.00 uur. Bestellen kan via telefoonnummer 035 – 531 18 87. 

Menukaart Pinsa pizza's

Pinsa pizza bestellen

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes