Open podium

10 april 2020
Open podium

Ben je benieuwd hoe het publiek reageert op jouw stand-up comedy act? Hoe klinkt jouw lied in een echt theater? Geef je dan op voor het Open Podium in het Huis van Eemnes!

Naast de vele professionele voorstellingen is er in ons theater ook plek voor amateur- en semiprofessionele artiesten tijdens ons Open Podium.

Voor singer/songwriters, koren, rappers, bands (altijd zonder drums en met kleine bezetting)en cabaretiers biedt Het Open Podium dé mogelijkheid om podiumervaring op te doen en even lekker muziek te maken. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zijn of haar kunsten te vertonen.

Hoe doe je mee?
Wil je in een echt theater optreden voor publiek? Dan is het Open Podium een uitgelezen kans voor jou.

Animo voor deze avonden is hoog en we kunnen maar een beperkt aantal optredens per avond plaatsen, we werken dus met de volgorde van aanmelden bij het toewijzen van de plekken.
Wees er daarom snel bij en geef je op!

Stuur een email met een korte omschrijving van wat je wil gaan doen, met hoeveel mensen je wil komen (of solo) en welke instrumenten je meeneemt (let op: geen drums). Zet in je email ook even je telefoonnummer erbij zodat we contact met je kunnen opnemen.

Ook willen we graag wat info over jou zodat onze presentator daarop in kan haken.
Wij zorgen dat er een piano staat en dat er geluidstechniek aanwezig is.

Aanmelden is gratis en kan via: openpodiumhve@gmail.com
Je krijgt van ons een bevestiging met alle informatie zodra je aanmelding bij ons is binnengekomen.

Data van de komende Open Podium dagen: vrijdag 10 april (* GEANNULEERD * ivm de maatregelen rondom het corona virus) en vrijdag 15 mei.
Zet in de mail ook even erbij voor welke datum je je wilt aanmelden!

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes