Home > Over ons > Nieuws & blogs > Nieuwe supervisors dagbesteding

Nieuwe supervisors dagbesteding

30 mei 2023
Nieuwe supervisors dagbesteding

Supervisor Gerritsina: “Het fijnste aan mijn werk is een waardevolle dag creëren voor de medewerkers van de dagbesteding. Het doel is om ze lachend naar huis te laten gaan.”

De 54-jarige Gerritsina is in april bij ons komen werken en maakt met de 35-jarige Marieke het team compleet. Samen begeleiden deze supervisors de medewerkers van de dagbesteding. Beiden hebben ruime ervaring met het werken op een dagbesteding. In dit interview vertellen ze enthousiast over hun werkzaamheden.
“Het fijnste aan mijn werk is een waardevolle dag creëren voor de medewerkers,” vertelt supervisor Gerritsina, “Het doel is om ze lachend naar huis te laten gaan.” Marieke vult aan dat ze het leuk vindt om de medewerkers nieuwe dingen te leren en de ze verder te helpen in hun leven.

Nieuwe doelen
Wij bieden professionele kleinschalige dagbesteding waarbij rekening wordt gehouden met individuele mogelijkheden en beperkingen. De nadruk ligt op participatie in een maatschappelijke context. Momenteel zijn Gerritsina en Marieke bezig om de medewerkers beter te leren kennen. We willen weten waar ze goed in zijn en wat ze nog willen leren. “De vaste taken kunnen ze al best goed, dus willen we ze nieuwe taken leren. Ook gaan we certificaten uitreiken als ze hun persoonlijke doelen behaald hebben,” vertelt Marieke.

Ruimte voor nieuwe medewerkers
De medewerkers van de dagbesteding zie je werken voornamelijk in de brasserie. Ze bakken dagelijks verse kokosmakronen, appeltaart en gevulde koeken. Daarnaast helpen ze mee in de bediening en zetten ze de geserveerde lunches in de brasserie klaar. Momenteel telt de dagbesteding zeven medewerkers. Op de woensdag, donderdag en vrijdag is er nog ruimte voor nieuwe medewerkers. Geïnteresseerd? kijk hier voor de vacature bekijken.
“Iedereen binnen het LeerWerkHuis krijgt kansen om hun talenten te benutten en om deel te nemen op een wijze die bij hun mogelijkheden, talenten en beperkingen aansluit,” sluit Marieke af. Het LeerWerkHuis biedt de medewerkers een veilige en prettige werkomgeving waarin ze kunnen groeien en hun talenten kunnen ontwikkelen".

Vacature medewerker dagbesteding

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes