Home > Over ons > Nieuws & blogs > Maatregelen ivm corona virus

Maatregelen ivm corona virus

1 juni 2020
Maatregelen ivm corona virus

Bij het Huis van Eemnes nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Wij volgen wat betreft het Coronavirus daarom de richtlijnen van het RIVM, de overheid en de BEL gemeente.

Voor vandaag (donderdag 12 maart), besluiten we daarom als volgt:
Vooralsnog is er NIET besloten door de gemeente dat het Huis van Eemnes met directe ingang gesloten moet worden. Tot die tijd kunt u dan ook voor geplande activiteiten bij ons terecht.
Echter leggen wij de bezoekers een aantal beperkingen op.
Om er voor te zorgen dat er geen grote groepen gelijktijdig in dezelfde ruimte aanwezig zijn dienen alle bezoekers die voor een bepaalde activiteit komen direct bij binnenkomst naar de betreffende ruimte te gaan.
Na afloop verwachten wij dat de bezoekers niet samenkomen in de ontmoetingsruimte maar direct naar huis gaan.

N.B. Voor de theatervoorstelling Andermans veren live zijn een beperkt aantal kaarten verkocht. De kaartverkoop is stop gezet waardoor het volgens de richtlijnen van de overheid verantwoord is deze door te laten gaan. Bezoekers wordt gevraagd niet te vroeg naar de voorstelling te komen maar pas na 19.30 uur aanwezig te zijn. De pauzeconsumpties kunnen wel genuttigd worden in een hiervoor apart gereserveerde ruimte.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes