Home > Over ons > Nieuws & blogs > Lydia Baloe, van 2022 naar 2023

Lydia Baloe, van 2022 naar 2023

5 januari 2023
Lydia Baloe, van 2022 naar 2023

Tussen kerst en oud en nieuw ben je bezig met het afsluiten van het afgelopen jaar en maak je plannen voor het nieuwe jaar.

Vlak voor kerst genoten we met 50 medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van het kerstontbijt. “Ontzettend trots dat we met zovelen ons inzetten om iedereen in Eemnes en daarbuiten een warm welkom te geven,” zei Lydia Baloe, algemeen directeur Stichting Huis van Eemnes. Ze vervolgde met een korte speech waarin ze terugblikte op het afgelopen jaar. “Eind februari mochten we weer voorzichtig onze deuren openen. Na twee jaar corona konden we eindelijk doen waarvoor we er zijn, de deuren openen voor alle inwoners van Eemnes en daarbuiten.

Gelukkig hadden we de voorafgaande maanden wel onze sporters in huis, maar het was verder maar stil. En toen we open mochten, wist iedereen ons gelukkig te vinden. Afgelopen jaar is er ruim 165.000 keer een voet over de drempel van het Huis van Eemnes gezet. We hebben meer dan 120 activiteiten georganiseerd voor sociaal cultureel werk: Eemnes kookt! knutselactiviteiten, Eemnesser Spektakeldagen, Eemnes got Talent, Jamsessies, Open Podium, het NK knikkeren, de mooie voorstellingen en niet te vergeten de kindervoorstellingen.

Ook dit jaar hebben we samen met wethouder Mirjam Havinga de vlag voor inclusie gehesen. Het Huis van Eemnes is er voor iedereen en iedereen moet er zich vrij voelen om te zijn wie je bent en om te zijn wie je wilt zijn. We gaan respectvol met elkaar om.

Ik ben ontzettend trots dat ik, samen met ons team, hier onderdeel van uit mag maken. Een fantastische plek in Eemnes waar we inwoners, sporters, studenten, dagjes mensen, kinderen, jongeren en zakelijke klanten een beleving mee willen geven, namelijk het gevoel van thuiskomen.

Ik wens je voor komend jaar een lief persoon om je heen, op welke manier dan ook. Iemand die er voor je is en op wie je terug kunt vallen. Samen met Bibliotheek Gooi+ zetten wij in elk geval onze deuren wagenwijd voor je open. Kom langs voor een praatje, een goed boek, een activiteit, een maaltijd of een kop koffie. In het Huis van Eemnes is altijd iets te doen!” aldus Lydia Baloe.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes