Home > Over ons > Nieuws & blogs > Huis van Eemnes voelt thuis

Huis van Eemnes voelt thuis

21 september 2020
Huis van Eemnes voelt thuis

,,Alle bezoekers van het Huis van Eemnes het gevoel geven thuis te komen. Dat is waar het Huis van Eemnes voor staat! Een gemeenschapshuis waar een ieder, ongeacht achtergrond, van harte welkom is en met open armen ontvangen wordt. Binnen "ons" huis hebben we een prachtig concept ontwikkeld, namelijk het LeerWerkHuis concept" 

Dit unieke concept is samen met Bibliotheek Gooi en meer, Gemeente Eemnes en AT-Groep tot stand gekomen. Het is o.a. gericht op instroom, doorstroom en uitstroom van personen vanuit verschillende trajecten. Hierbij kun je denken aan trajecten vanuit het UWV zoals Werkfit, Wajong, en Wia maar ook kandidaten vanuit gemeenten (zoals bijstand ) zijn van harte welkom. Daarnaast hebben wij uiteraard ook meer dan voldoende mogelijkheden voor gemotiveerde vrijwilligers -en stagiaires.

Een ieder, die om welke reden(en) dan ook, niet als vanzelfsprekend kan participeren in onze maatschappij (o.a. werk, privé) krijgt de kans om zich binnen de eigen mogelijkheden, kwaliteiten en persoonlijke interesses op diverse gebieden te ontplooien, al dan niet richting de reguliere arbeidsmarkt.

Met persoonlijke aandacht en begeleiding bespreken we tijdens het intakegesprek samen de mogelijkheden binnen het huis van Eemnes die passend zijn bij de wensen en niveau van de medewerker. Omdat elk individu op zijn/haar manier uniek is gaan wij dan ook uit van maatwerk en wordt er voor elke medewerker daar waar nodig een trajectplan opgesteld. In dit trajectplan worden onder andere korte en lange termijn (leer)doelen vastgelegd welke op regelmatige basis worden geëvalueerd en daar waar nodig bijgesteld.

Ben je nieuwsgiering? Neem dan contact op via mail of telefonisch via 035 531 18 87 en vraag naar Robert Jan Vos.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes