Home > Over ons > Nieuws & blogs > Hier alleen pinnen

Hier alleen pinnen

28 mei 2020
Hier alleen pinnen

Betalen? Alleen nog maar met Pin!

Mede ingegeven door de huidige Corona problematieken hebben wij moeten besluiten om met ingang van 1 juni volledig over te gaan op pinnen. In het Huis van Eemnes kan er dus alleen nog maar op deze manier betaald worden. Wij kiezen hiervoor om een aantal redenen:

1.  Veiligheid
Het voorkomen van verschillende vormen van contact is de belangrijkste manier om de verspreiding van Corona-virus te beperken. Het gebruik van contant geld is the ook een vorm van contact dat wij graag tot een minimum willen beperken. Vanuit een hygiënisch oogpunt is daarom gekozen om over te gaan to pin en contactloos betalen. 

Naast de hiermee gecreëerde veiligheid voor de gezondheid van de klanten en ons personeel, is the de afwezigheid van contant geld in het Huis van Eemnes ook veiliger voor de medewerkers achter de bar

2. Snel, gemakkelijk en simpel!
Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en de pinapparaten bij Huis van Eemnes zijn ook geschikt om contactloos te betalen. Pinbetalingen gaan in de regel ook sneller dan contante betalingen.

3. Tijdswinst.
Het kost de medewerkers van het Huis van Eemnes relatief veel tijd om kasgelden klaar te leggen, te tellen en af te storten bij de bank. Al deze stappen hoeven na het overgaan op alleen pinbetalingen niet meer genomen te worden.

Wij zijn ons ervan bewust dat het overgaan op alleen pinbetalingen in het begin misschien voor verwarring gaat zorgen. Bijvoorbeeld omdat iemand geen bankpas bij zich heeft en nog niet van de ver-andering op de hoogte was. Maar wij gaan ervanuit dat iedereen snel gewend zal zijn aan de gewijzigde manier van betalen en we snel de voordelen van het alleen nog maar pinnen ondervinden.

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes