Home > Over ons > Nieuws & blogs > Herfstschoonmaak Eemnes

Herfstschoonmaak Eemnes

26 september 2020
Herfstschoonmaak Eemnes

Komende zaterdag, 26 september is het weer zover. De jaarlijkse schoonmaak dag binnen onze gemeente Eemnes georganiseerd door de werkgroep “Eemnes schoon”.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus was er in het voorjaar niet de mogelijkheid tot een lenteschoonmaak. Hierdoor is de schoonmaak dag verschoven naar het najaar, met de vernieuwde toepasselijke naam: de herfstschoonmaak.

Dit jaar begint de schoonmaak dag voor het eerst vanuit het Huis van Eemnes. Om 9:30 uur zal er koffie en thee klaarstaan, zodat men vanaf 10.00 tot ca 12.00 uur aan de slag kan.

De vrijwilligers zullen vervolgens een heerlijke lunch nuttigen bij het Huis van Eemnes.

Er zal gelopen worden op uitsluitend veilige plaatsen, niet op rijbanen en niet bij op- en afritten van de snelwegen. De BEL-gemeentewerf stelt materiaal beschikbaar (knijpstokken en vuilniszakken), maar eigen materiaal mag ook. Iedereen  krijgt een veiligheidshesje met de opdruk “Eemnes Schoon” zodat iedereen ziet waarvoor je bezig bent.

Meedoen? Aanmelden kan bij Jaap Groeneveld (coördinator), e-mail groen65@kpnmail.nl of tel. 035-538 1609, bgg 06-2349 4690.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes