Home > Over ons > Nieuws & blogs > Heb je Floris al eens ontmoet?

Heb je Floris al eens ontmoet?

21 februari 2022
Heb je Floris al eens ontmoet?

Vier dagen in de week fietst Floris van der Heiden vanuit Huizen naar het Huis van Eemnes om te werken in onze Brasserie. Altijd goed gehumeurd en met een grote glimlach. Zijn vrolijkheid werkt aanstekelijk, voor zijn collega’s én onze gasten. Heb je hem al eens ontmoet? We stellen hem graag aan je voor.

Floris heeft een driejarige horecaopleiding gedaan bij Parc Spelderholt in Beekbergen. Inmiddels werkt hij alweer twee jaar bij het Huis van Eemnes. In eerste instantie combineerde hij het werk bij ons nog met een baan in de bouw. Tegenwoordig werkt hij alleen bij ons.

Mensen blij maken
Ondanks corona bleef Floris vier dagen in de week naar het Huis van Eemnes komen om met van alles te helpen. Maar nu de Brasserie weer open is, kan hij doen waar hij zo goed in is: “Ik vind het het allerleukst om mensen te helpen en blij te maken. Werken bij het Huis van Eemnes is heel afwisselend. En we hebben een leuk team. Inmiddels kennen we elkaar goed.”

Kokosmakronen
Zijn dag begint om 9.30 uur, maar meestal is hij er al om 9.00 uur. “Dan drink ik eerst even wat en kleed ik me om. Vervolgens ga ik bijvoorbeeld kokosmakronen maken voor bij de koffie en thee van de gasten of doe ik de afwas. Tussendoor drinken we samen koffie en thee en lunchen we. Om 15.30 uur ben ik klaar.”

Wat hij het leukst vindt om te doen? “De vergaderruimten klaarzetten. Dan moet ik de tussenwanden open of dicht maken. Dat is lekker zwaar werk.”

Kist vol ballonnen
Als Floris vertelt over zijn vrije tijd, glimlacht hij van oor tot oor: “Ik vind het leuk om uiteten te gaan of naar de bioscoop te gaan. En ik ga ook vaak shoppen, het liefst naar een feestwinkel. Thuis heb ik een kist vol verschillende ballonnen.”

Vind je het leuk om Floris te ontmoeten? Kom op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag langs in onze Brasserie voor een lekkere lunch.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes