Home > Over ons > Nieuws & blogs > Gratis livestream: lunchpauzeconcert Arnaud Ros...

Gratis livestream: lunchpauzeconcert Arnaud Rosdorff

11 februari 2021
Gratis livestream: lunchpauzeconcert Arnaud Rosdorff

Donderdag 18 februari om 12.30 uur speelt pianist Arnaud Rosdorff vanuit het Huis van Eemnes stukken van Beethoven, Chopin en Debussy. We bieden dit aan via een livestream zodat je er vanaf je bank naar kunt luisteren én kijken. Maak een lekkere lunch voor jezelf en geniet mee!

Om alle inwoners de mogelijkheid te geven hiervan te genieten, biedt de gemeente het concert gratis aan. Wethouder Wilma de Boer-Leijsma: “Op deze manier kunnen alle inwoners vanuit huis luisteren én kijken naar het concert. Met als je wilt een lekkere lunch erbij! Met deze onderbreking willen we het thuiswerken en binnen zitten wat gemakkelijker en gezelliger maken voor onze inwoners.”

Over Arnaud Rosdorff
Arnaud speelde in verschillende beroepsorkesten, o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Holland Symphonia en Opera Spanga. Sinds 2000 speelt hij in het tango-orkest ‘Piazzo ensemble‘, waarmee hij twee cd's maakte. Met het ‘Stravinsky pianokwartet‘ trad hij op in Muziekcentrum Vredenburg Utrecht, de Doelen Rotterdam en onlangs in het Pianola Museum Amsterdam met de ‘Sacre du Printemps‘ voor vier piano's.

Praktisch
- Donderdag 18 februari
- Van 12.30 tot 13.15 uur
- Livestream via Zoom, van tevoren downloaden (gratis)
- Link: https://zoom.us/j/93888409722?pwd=NUhiWGZvbU1tT0xyTmt0OGQ0UDVDZz09

Fotocredits: Sterre Rosdorff

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes