Home > Over ons > Nieuws & blogs > Expositie Abby Junge

Expositie Abby Junge

10 mei 2024
Expositie Abby Junge

On the Edge
'On the Edge' belicht de ontwikkeling van Abby Junge’s artistieke expressie, waarbij zowel vroege als recente werken naast elkaar worden getoond. Deze tentoonstelling onderzoekt hoe het opzoeken van de grenzen van haar comfortzone - zowel emotioneel als door het verkennen van nieuwe kunstvormen - Abby’s kunst heeft gevormd en haar groei als kunstenaar heeft gestimuleerd.

Met een focus op linoleumsnedes en recente experimenten in verf en keramiek, illustreert Abby hoe elke uitdaging en elk nieuw medium haar artistieke vocabulaire heeft verrijkt. De werken tonen een spectrum van emotionele diepte en fysieke experimentatie, waarbij Abby’s durf om traditionele grenzen te overschrijden haar kunst voortdurend vernieuwt.

Over Abby
Na haar overstap van digitale kunst naar meer tastbare kunstvormen in 2016, heeft Abby's moed om nieuwe uitdagingen aan te gaan haar diverse erkenningen opgeleverd, waaronder de prestigieuze Eemneser Kunst en Cultuurprijs in 2023. Met deze tentoonstelling nodigt Abby Junge je uit om de ongemakken die komen kijken bij artistieke en persoonlijke groei te verkennen en te waarderen.

Tot vrijdag 28 juni 2024 kun je nog genieten van de prachtige kunstwerken van Abby Junge.

Meer informatie? A. Haak pr@bibliotheekgooiplus.nl

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes