Home > Over ons > Nieuws & blogs > Bewaar je ticket: Geniet later

Bewaar je ticket: Geniet later

9 april 2020
Bewaar je ticket: Geniet later

Huis van Eemnes sluit zich aan bij de landelijke campagne Bewaar je Ticket, die op donderdag 9 april j.l. is gelanceerd. Hoe werkt de regeling?

Wat betreft de theatervoorstellingen die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 1 juni 2020, geldt het principe:bewaar je ticket’; deze is óf geldig voor dezelfde voorstelling op een nieuwe datum óf is om te ruilen naar een voucher ter waarde van het totale bedrag en later in te wisselen voor een alternatieve, toekomstige voorstelling in ons theater.
Daarnaast blijft ook de mogelijkheid bestaan geld terug te vragen of de ticket(s) te doneren.

Bewaar je Ticket opties:
Bewaar je ticket voor dezelfde voorstelling op de nieuwe datum (deze nieuwe data hebben we reeds per mail bekend gemaakt aan iedereen die een kaartje had gekocht)
Is de voorstelling geannuleerd?
Dan zijn er 3 mogelijkheden:
1. Ontvang het bestede bedrag als voucher/tegoedbon voor een toekomstige voorstelling
2. Doneer je ticket(s)
3. Vraag je geld terug

Op dit moment is het van één voorstelling nog niet geheel duidelijk of deze op een ander moment kan plaats vinden. Daarover zijn we in gesprek met het gezelschap.

NB. Consumenten hebben het recht om geld terug te vragen.
Deze ticketregeling is echter niet voor niets opgezet: de voortgang van voorstellingen in ons theater staat op de tocht als iedereen dat doet. Vandaar dat ook de overheid deze regeling steunt. 
Het spreekt voor zich dat in geval van verhindering optie 1 en 2 onze voorkeur heeft in deze voor ons financieel lastige tijd.

Voor nu wacht de VSCD de persconferentie van dinsdag 21 april a.s. af waarin meer bekendgemaakt wordt over het eventueel opheffen van de beperkingen na 28 april, en hopelijk ook wanneer de theaterdeuren weer open mogen.
Pas wanneer dit duidelijk is, weten we zeker of onze verplaatste voorstellingen ook daadwerkelijk door kunnen gaan.

De regeling Bewaar je Ticket is opgesteld in samenspraak met onder meer de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt. Meer info over deze landelijke regeling?
Zie: bewaarjeticket.nl

Het Huis van Eemnes kan alle steun in deze tijd heel goed gebruiken.
Wij hopen je daarom in de toekomst ook weer terug te zien in ons theater!

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes