Home > Over ons > Nieuws & blogs > Activiteiten zomervakantie

Activiteiten zomervakantie

8 juli 2021
Activiteiten zomervakantie

Wat je deze zomervakantie ook gaat doen, je kunt in ieder geval terecht in het Huis van Eemnes voor gezelligheid. Van 10 juli tot en met 22 augustus organiseert het Huis van Eemnes wekelijks verschillende activiteiten. Van knutselworkshops tot bingo voor de kleintjes tot een city game en een wijnproeverij voor volwassenen. De vakantie wordt knallend afgesloten met de Eemnesser Spektakel Dagen voor het hele gezin.

Genieten van een jamsessie van Paul Poulissen in de Brasserie, eindelijk weer met je kind naar een theatervoorstelling en aanschuiven bij het maandelijkse driegangenmenu van ‘Eemnes kookt’. De kaartverkoop voor afwisselende en betaalbare zomerprogrammering van het Huis van Eemnes staat nu online.

Lydia Baloe, algemeen directeur: “We mogen weer! We hebben snel moeten schakelen en het is ons gelukt om in korte tijd een heel leuk programma neer te zetten voor jong en oud. Uiteraard hopen we heel veel Eemnessers over de vloer te krijgen. Neem vooral vrienden en familie mee.”

Van 12 tot en met 18 juli en van 15 tot en met 22 augustus staat er voor het Huis van Eemnes een springkussen. Geopend op alle dagen van 10 tot 18 uur, behalve op woensdag.

Eemnesser Spektakel Dagen
Donderdag 19 en vrijdag 20 augustus wordt het een ‘ons-kent-ons’ bij het Huis van Eemnes met de Eemnesser Spektakel Dagen. Van 13.00 tot 17.00 uur kan jong en oud zich uitleven op springkussens, bij wateractiviteiten, urban sports, oud-Hollandse spellen, knutselactiviteiten en met heerlijke hapjes en drankjes. Op donderdag 19 augustus is er aansluitend, vanaf 17.00 uur een barbecue. De toegang tot de Eemnesser Spektakel Dagen is gratis, voor de barbecue dien je een kaartje te kopen.

Aangepaste openingstijden
Tijdens de zomervakantie, van 10 juli tot en met 22 augustus, hebben we aangepaste openingstijden.

Brasserie

  • Dagelijks van 10 tot 18 uur geopend. Op woensdag gesloten.
  • De afhaalservice van de Pinsa pizza’s: do t/m zo van 16 tot 20 uur

Bibliotheek

  • Open voor selfservice tijdens openingstijden Brasserie
  • Medewerker aanwezig:
    - dinsdag, donderdag & vrijdag: 14 tot 17 uur
    - woensdag: 10 tot 14 uur
    - zaterdag: 12 tot 15 uur

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes