Home > Nieuws > Vacature Algemeen Coördinator (32 uur per week)...

Vacature Algemeen Coördinator (32 uur per week)

12 april 2019
Vacature Algemeen Coördinator (32 uur per week)

Het Huis van Eemnes wordt met ingang van januari 2020 als gemeenschapshuis het kloppende hart van Eemnes. Op deze prachtige, splinternieuwe verbindingslocatie komen educatie, informatie, sport, cultuur, recreatie, welzijn en participatie samen onder één dak.

Om samen met het huidige team al deze verschillende clusters optimaal en in synergie te laten functioneren, zijn we per direct op zoek naar een Algemeen Coördinator voor 32 uur per week. De functie van Algemeen Coördinator is een leuke en afwisselende baan in een uitdagende sociale en maatschappelijke werkomgeving waar je je creatieve ideeën volop kwijt kan. Kun je goed samenwerken, ben je flexibel inzetbaar, goed in teksten schrijven en heb je veel ambitie om het Huis van Eemnes regionaal goed op de kaart te zetten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In de functie van Algemeen Coördinator ben je verantwoordelijk voor veel algemene taken in het Huis van Eemnes. Een van de algemene taken is dat je verantwoordelijk bent voor Marketing, PR en Communicatie. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van evenementen, de website, social media en persberichten, maar ook interne nieuwsbrieven.

De andere samenwerkingspartners binnen het Huis van Eemnes komen bovendien dikwijls aankloppen voor jouw creatieve gedachtenspinsels en worden blij van hulp bij het uitwerken van activiteiten, maar bijvoorbeeld ook campagnes die dan weer gebruikt worden voor de marketing van het Huis van Eemnes. 

Naast alle communicatie en marketing die jij gaat verzorgen, ondersteun je ook de directeur en de rest van het team. Als meewerkend MT lid denk en werk je mee aan de doorontwikkeling van de organisatie en ben je mede verantwoordelijk voor inkoop, personeelsroosters, beleidsstukken, etc.

Zie je jezelf al shinen in het Huis van Eemnes? Wij zijn op zoek naar jou als je gevoel voor communicatie en marketing hebt en als voor jou persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit en humor centraal staan. Heb je enige ervaring, of ben je leergierig met veel ambitie om hierin te groeien?

Herken jij jezelf in deze rol? Reageer dan snel want wij zijn per direct op zoek!

Wat wij bieden:

  • Een goed salaris
  • Een gave en afwisselende baan
  • Een aantrekkelijk secundair arbeidspakket
  • Een zelfstandige functie waar eigen inbreng gewaardeerd wordt 

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
  • Bovengemiddelde kennis van de Nederlandse taal
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Organiserend en probleemoplossend vermogen
  • Je bent servicegericht en kunt je goed inleven in interne en externe klanten

Meer weten? Voor vragen over deze vacature kun je woensdag 17 april en/of donderdag 18 april contact opnemen met directeur Huis van Eemnes Robert Jan Vos tel: 035-5311887 en/of kwartiermaker Huis van Eemnes Rien Roeleveld tel: 06-22489573.

Direct solliciteren? Stuur dan uiterlijk voor 5 mei 2019 je motivatiebrief en CV naar info@huisvaneemnes.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden nieuwsbrief
© 2019 Huis van Eemnes