Home > Nieuws > E-Factor 2020 groot succes!

E-Factor 2020 groot succes!

18 januari 2020
E-Factor 2020 groot succes!

Zaterdag 18 januari vond in de prachtige nieuwe theaterzaal van het Huis van Eemnes de 12e editie  van de E-Factor plaats. De talentenjacht werd gewonnen door Zoey van den Oudenrijn uit Eemnes die met een prachtig uitgevoerde jazz dans de jury overtuigde. Tweede werd Nora Boukhriss uit Huizen die het nummer ‘Almost is never enough’ van Ariande Grande zong en de derde plaats was voor het dansduo Roxanne en Milot uit Blaricum.

De jury – bestaande uit Angelique de Vries (o.a. lid programmaraad Huis van Eemnes), Jamie-Dee van den Oudenrijn (eigenaresse dansschool Danscompagnie) en juryvoorzitter wethouder Sven Lankreijer- vonden de keuze tussen de nummer één en twee dit jaar bijzonder lastig. ‘Het was lastig te kiezen tussen een prachtig uitgevoerde dans en het prachtige stemgeluid van Nora’ aldus voorzitter Sven Lankreijer.

Uiteindelijk was het Zoey van den Oudenrijn die aan de haal ging met de Wisseltrofee en cheque van 100 euro. Daarnaast mag Zoey een gastoptreden verzorgen bij de uitreiking van de Eemnesser Koeien Trofee en de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemnes in 2021.

Nora Boukhriss was bij de vorige editie van de E-Factor ook al als tweede geëindigd. Voor Nora was er nog wel een extraatje; Ze werd door Angelique de Vries namens de programmaraad Huis van Eemnes gevraagd om op te komen treden bij het eerste open podium in het Huis van Eemnes (13 maart).

De aanmoedigingsprijs was voor de pas 9 jarige Omme Krijnen die met een drumsolo de handen op elkaar kreeg!

De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond. ‘De nieuwe theaterzaal van het Huis van Eemnes is echt een pareltje voor dit soort activiteiten. De mogelijkheden zijn zo veel beter dan in de toch verouderde Hilt en wij kunnen dan ook niet wachten op meer van deze mooie avonden’ aldus organisator Silvia v/d Wal namens het Huis van Eemnes.

Heb jij suggesties of ideeën voor het Huis van Eemnes? Laat het ons weten!
Contact opnemen
© 2020 Huis van Eemnes