Home > LeerWerkHuis

LeerWerkHuis

Het Huis van Eemnes is niet alleen een gebouw of een beheer- en exploitatiestichting, maar vooral de samenwerking met partijen in een netwerk. Het legt verbindingen binnen de gemeenschap van Eemnes waarin het LeerWerkHuis een cruciale rol gaat vervullen.

De maatschappelijke meerwaarde van het ontwikkelen van een LeerWerkHuis binnen het Huis van Eemnes is een bijzondere ontwikkelkans.

Het LeerWerkHuis is een uniek participatiemodel die zich richt op:

  • Arbeidsparticipatie
  • Dagbesteding
  • Vrijwilligers
  • Stagiaires

Het Huis van Eemnes ziet het LeerWerkHuis als een leerwerkkans voor alle Eemnessers om samenwerking met sociale en maatschappelijke organisaties te ontwikkelen en op die manier een rol te spelen in de maatschappelijke opgave in Eemnes. Tevens sluit deze rol aan bij de visie van het Huis van Eemnes om zich te positioneren als een sociaal maatschappelijke onderneming. Binnen het LeerWerkHuis staat praktisch leren en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden voorop.Volg de bouw van het Huis van EemnesBouw van het huis

Het Huis van Eemnes is dé laagdrempelige ontmoetingsplek van, voor en door alle Eemnessers, waar iedereen welkom is. Op de hoogte blijven met de bouw van het Huis van Eemnes? Bekijk de stand van zaken en volg de bouw. Heb je nog ideëen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Volg de bouwContact opnemen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden nieuwsbrief
© 2019 Huis van Eemnes