Home > Huis van Eemnes > Werken bij Huis van Eemnes

Werken bij Huis van EemnesWe're hiring

Stichting Huis van Eemnes en Bibliotheek Gooi en meer werken als partners samen met lokale Eemnessers, verenigingen, maatschappelijke en welzijnsorganisaties, bedrijven, gemeente Eemnes en BEL Combinatie aan de ontwikkeling van het Huis van Eemnes.

Op deze prachtige, splinternieuwe locatie komen educatie, informatie, sport, cultuur, recreatie, welzijn en participatie samen onder één dak. Hier ontstaat verbinding tussen mensen en organisaties, zakelijk en privé, werk en ontspanning. In het Huis van Eemnes voelt iedereen zich thuis!

Op dit moment hebben we openstaande vacatures. Interesse? Klik hieronder op de vacature.

Vacature Senior financiële administratie

Vacature Supervisor

Vacature Zelfstandig werkend kok

Vacature Keukenmedewerker

LeerWerkHuis

Het Huis van Eemnes is niet alleen een gebouw of een beheer- en exploitatiestichting, maar zoekt vooral de samenwerking met partijen in een netwerk. Het legt verbindingen binnen de gemeenschap van Eemnes waarin het LeerWerkHuis een cruciale rol vervult.

De maatschappelijke meerwaarde van het ontwikkelen van een LeerWerkHuis binnen het Huis van Eemnes is een bijzondere ontwikkelkans.

Het LeerWerkHuis is een uniek participatiemodel die zich richt op:

  • Arbeidsparticipatie
  • Dagbesteding
  • Vrijwilligers
  • Stagiaires

Het Huis van Eemnes ziet het LeerWerkHuis als een leerwerkkans voor iedereen om samenwerking met sociale en maatschappelijke organisaties te ontwikkelen en op die manier een rol te spelen in de maatschappelijke opgave in Eemnes. Tevens sluit deze rol aan bij de visie van het Huis van Eemnes om zich te positioneren als een sociaal maatschappelijke onderneming. Binnen het LeerWerkHuis staat praktisch leren en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden voorop.

Aanname proces
Om als vrijwilliger bij Huis van Eemnes te kunnen komen werken, moet je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kunnen overhandigen. Tevens voeren wij met elke vrijwilliger een intakegesprek om de wederzijdse verwachtingen en doelstellingen naar elkaar uit te spreken.
Na aanname ontvang je een (vrijwilligers) contract, teken je onze gedragscode en ontvang je de huisregels van onze organisatie.

Enthousiast? Hieronder vind je de vacatures van het LeerWerkHuis!

Inschrijfformulier

 
Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes