Home > Activiteiten > Lunchconcert Duo Dufonte

Lunchconcert Duo Dufonte

Livestream
18 maart 2021
12.30 uur
GRATIS LIVESTREAM
 
Lunchconcert Duo Dufonte

Donderdag 18 maart verzorgt Duo Dufonte een lunchconcert vanuit het Huis van Eemnes. Gezien de coronamaatregelen is het waarschijnlijk niet mogelijk om publiek toe te laten. Daarom is het lunchconcert gratis te volgen via een livestream, mogelijk gemaakt door gemeente Eemnes.

Over Duo Dufonte
Duo Dufonte bestaat uit Iara de Carvalho Perillo (dwarsfluit) en Hedwig Brieffies (harp). Beide studeren aan het Conservatorium van Amsterdam en spelen sinds 2019 samen. Zij ontvingen als duo lessen en masterclasses van Marieke Schneemann, Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. Duo Dufonte verzorgt regelmatig lunchconcerten op verschillende locaties.

In januari 2020 behaalden zij de tweede prijs op het Rosa Spier Harp concours in de categorie ensemble. Het repertoire van Duo Dufonte is erg breed. Zij voeren muziek uit van  romantische en 20e-eeuwse componisten zoals  Bozza en Debussy, maar ook modernere werken van bijvoorbeeld Hendrik of Louis Andriessen. Eveneens muziek uit Zuid-Amerika van onder andere stukken van Piazzolla.

Praktisch
- Donderdag 18 maart, 12.30 - 13.15 uur
- De livestream is gratis te volgen via deze link: https://youtu.be/IcbGzGmp4zw

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes